- آخرین نسخه پریمیر 2020
- Adobe.Premiere.Pro.CC.2020.14.6.0.51.x64
- بعد از قطع اتصال اینترنت ، نرم افزار را نصب کنید .
- هنگام نصب زبان English یدعم العربیه را انتخاب کنید .
- زمان اجرای نرم افزار در قسمت Loading دکمه ESC را بزنید.
- بدون نیاز به کرک و فعالسازی
- آخرین نسخه پریمیر 2018
- Adobe.Premiere.Pro.CC.2018.12.1.0.186.x64
- بعد از قطع اتصال اینترنت ، نرم افزار را نصب کنید .
- آموزش نصب و فعالسازی دارد .
نرم افزار پریمیر پرو به عنوان یک برنامه ویرایش فیلم برای اولین بار در سال 2003 توسط شرکت ادوبی معرفی شد، این نرم افزار در دسته برنامه های سمعی و بصری شرکت ادوبی قرار گرفت. قبل از ادامه توضیحات لازم است بدانید ادوب پریمیر پرو یک نسخه بازنویسی شده نرم افزار پریمیر بوده که پس از ارائه نسخه های اولیه توسط شرکت ادوبی به طور رسمی معرفی شد. همانطور که شاهد این موضوع هستید نوشتار صحیح انگلیسی این برنامه به صورت Adobe Premiere Pro می باشد. اکثر افرادی که علاقه زیادی به فیلم و کلیپ سازی کوتاه دارند عموما با اسم و رسم این برنامه حرفه ای آشنا هستند.
نرم افزار پریمیر چیست؟
اگر در حوزه تدوین فیلم کار خودتان را شروع کرده باشید می دانید که پریمیر یکی از نرم افزارهای قدرتمند در زمینه تدوین فیلم می باشد که در حال حاظر در دسته برترین برنامه های تدوین دنیا قرار گرفته است. ادوب پریمیر برای اولین بار برای ویندوز و سپس برای سیستم عامل مک اپل منتشر شد، و کاربران این دو سیستم عامل می توانستند بدون هیچ محدودیتی برای ویرایش فایل های این برنامه اقدام کنند. برنامه ویرایش ویدیوئی پریمیر مبتنی بر timeline کار می کند و پسوند پروژه های آن با عنوان prproj ذخیره می شود. شایان ذکر است اکثر فیلم های سینمایی دنیا که امروزه با نهایت کیفیت مشاهده می کنید از انواع تکنولوژی ویرایشی فیلم استفاده می کنند که همگی توسط برنامه پریمیر تدوین شده اند.
نکته بسیار مهم در رابطه ساختار این برنامه لازم است بدانید همانطور که می دانید این برنامه برای دو نسخه سیستم های 32 بیت و 64 بیت عرضه شد، اما به دلیل محدودیت پردازشی که در سیستم های 32 بیت ایجاد شد شرکت ادوبی تصمیم بر این نهاد تا نرم افزارهای خود را در دسته سیستم های 64 بیت عرضه کند. پس با توجه به این موضوع بسیار مهم اگر می خواهید با خطای حافظه یا عدم نصب نرم افزار مواجه نشوید باید نسخه این نرم افزار بررسی کنید. اگر سیستم کامپیوتر شما 32 بیت باشد به هیچ عنوان نمی توانید نرم افزار 64 بیت پریمیر را بر روی سیستم عامل خود نصب کنید. پس قبل از استفاده و نصب این نرم افزار حتما به ورژن سخت افزاری آن دقت کنید.
معرفی نسخه های ادوب پریمیر
با پیشرفت تکنولوژی و افزایش ابزارها و نرم افزارهای تدوین، شرکت ادوبی کم کاری نکرد و مجموعه ادیت فیلم خود را با پیشرفت چشمگیری مواجه شد که در این قسمت می خواهیم نسخه های مختلف پریمیر را به شما معرفی کنیم:
⦁ خانواده Premiere Pro
اولین نسخه این نرم افزار سال 2003 تحت عنوان Adobe Premiere Pro معرفی شد و در سال 2006 با همین عنوان با تغییر ورژن و رفع باگ توانست نقطه ضعف های خود را از بین ببرد.
⦁ خانواده Premiere CS
ادوبی با تغییر ساختار هسته این نرم افزار توانست قابلیت های ویژه ای را به پریمیر CS اضافه کند، اولین نسخه این نرم افزار در سال 2007 و با عنوان CS3 روانه بازار شد و تا سال 2012 ورژن های مختلفی از این نرم افزار هر ساله روانه بازار میشد.
⦁ خانواده Premiere CC
در اوایل ماه ژوئن کپانی ادوبی نسخه ی جدید از این نرم افزار تحت عنوان پریمیر CC را به دنیا معرفی کرد. مهمترین ویژگی این نسخه اضافه شدن ویژگی Creative Cloud، گرافیک های متحرک، افزایش سرعت و ده ها امکانات دیگر به این نسخه اضافه شده است. اگرچه شاید در نسخه های قبلی این برنامه ویژگی های مختلفی وجود داشته است اما بعضی از ویژگی های این نسخه تغییرات چشمگیری کرده و در حال حاظر شما براحتی می توانید از امکانات آن در جهت ساخت انواع کلیپ استفاده کنید.
کاربردهای نرم افزار پریمیر چیست ؟
با توجه به کاربردهای فراوانی که در نسخه نهایی پریمیر 64 وجود دارد عملا می توانید هر کاری را که در سطح تدوین فیلم بخواهید انجام دهید. در آخرین نسخه از این نرم افزار شما براحتی می توانید از ابزارهای مختلفی مانند ویرایش و مونتاژ فیلم، ویرایش و درج صدای فیلم استفاده کنید. با توجه به بهینه سازی سورس برنامه شما به سرعت فوقالعاده بالای این برنامه پی خواهید برد، درج متن و زیرنویس روی فیلم، پشتیبانی از انواع فرمت های ویدیویی، سازگاری با سایر نرم افزارهای شرکت ادوبی، رابط کاربری بسیار ساده، ویرایش فیلم های سه بعدی و برقراری ارتباط بین انواع دوربین عکاسی و فیلمبرداری از مهمترین کاربردهای این نرم افزار می باشد.
ویژگی نرم افزار پریمیر چیست ؟
میرسیم به بخش شیرین ویژگی های پریمیر، در این بخش شما با مهمترین ویژگی های این نرم افزار قدرتمند آشنا خواهید شد که با استفاده از اين ویژگی ها عملا می توانید کارهای بسیار حرفه ای را تولید و منتشر کنید. قبل از هر چیز لازم است بدانید که شرکت ادوبی بر روی هوش مصنوعی خود کار می کند و عملا موفق شده تا حدی سیستم هوش مصنوعی خود را بر روی پریمیر پیاده سازی کند. با این وجود تشخیص ویدیو واقعیت مجازی و اعمال تنظیمات لازم روی آن کاری سخت و دشوار برای نسخه های آخر این نرم افزار نیست. اشتراک گذاری قسمت های مختلف پروژه بصورت آنلاین به شما این امکان را می دهد تا بتوانید هنگام تدوین پروژه خودتان را بین چند نفر اشتراک گذاری کنید تا بصورت تیمی بتوانید بر روی آن ویرایش انجام دهید.
معرفی هوش مصنوعی پریمیر
همانطور که می دانید فناوری هوش مصنوعی توانسته بصورت مستقیم و غیر مستقیم بر روی زندگی ما تاثیر بگذارد، اما این فناوری در هر شرکتی که در حوزه آی تی فعالیت می کند به اشکال مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. شرکت ادوبی بر روی هوش مصنوعی به نام Sensei چند سالی است که تحقیق می کند و توانسته آن را بر اساس نیاز خود بهینه سازی کند. ویژگی Auto Reframe که به طور خودکار قاب تصاویر را ویرایش می کند و قادر است فرمت تصاویر ویدیو را اصلاح می کند. اگر بخواهیم در مورد چگونگی روند کار آن صحبت کنیم لازم است بدانید که فناوری هوش مصنوعی آن بر مبنای زاویه تصاویر و منطق حاکم بر تصاویر قبلی و بعدی اتفاق می افتد، این کار باعث افزایش کیفیت ویدئو نهایی تدوین شده می باشد. اصلاح قاب بندی به زاویه دوربین، سوژه ها، سرعت فیلم و حرکت دوربین بستگی دارد که این امکان هوش مصنوعی باعث شده تا هزینه های تولید فیلم های سینمایی تا حد چشمگیری کاهش یابد.